HD karo mikropon

QOMO WebCam 004 definisi dhuwur minangka alat penting kanggo nganyarke sinau remot utawa pengalaman WFH (makarya saka omah). Rekam lan stream konferensi kanthi jelas, wulangan online, lan hangout. Dibangun kanthi komponen kualitas profesional, nduweni kamera 1080p sing cetha lan mic dual sing dibangun kanggo njupuk kabeh rincian. QWC-004 uga gampang kanggo clip ing, nyetel, lan mindhah watara, karo adaptor tripod ing basa.


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

Kepala swivel sing bisa diatur
Webcam kita nduweni kemampuan nyetel paling akeh, bisa munggah, mudhun, lan sisih menyang sisih. Iki ngidini kanggo konferensi video uga kanggo nuduhake dokumen lan obyek langsung.

QWC-004 Webcam (1)

1

QWC-004 webcam punika kepileh lan kompak, nanging ora ilang efficiency karya. Iku adopts standar USB2.0 drive desain free. Bisa gampang disambungake kanthi masang kabel data USB kanggo ngirim gambar lan video sing berkualitas tinggi.

Dibangun ing lensa 1080P, gambar njupuk cetha lan alus. Gambar Highly dibalèkaké lan rincian pemandangan sing dibayangke.

2

3

Micphone Analog sing dibangun ing
Mbantu nyuda gangguan lan nggawe video kanthi lancar

Kanthi fungsi pangaturan otomatis, kanthi otomatis bisa nyetel jenuh, kontras, kajelasan, imbangan putih, cahya, lsp.

4

5

Rotasi multi-sudut
Setel kamera ing pirang-pirang arah
Temokake sudut video sing paling cocog

Multiple sistem operasi didhukung.
Mendukung sistem Windows, Mac OS, Android, Chrome

6

7

Kompatibel banget karo APLIKASI sosial, contone zoom, skype, wechat lan liya-liyane.


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita