QPC20F1 kamera dokumen USB

Iki minangka doc cam kualitas dhuwur, terjangkau, lan ultra-portabel sing dadi pemindai dokumen lan webcam.

Kamera iki nduweni sambungan USB kanggo njupuk gambar lan video,
lan konsumsi energi sing kurang LED nyedhiyakake katerangan ing kahanan apa wae.
Imbangan sampurna antarane kualitas lan portabilitas,
nggawe becik kanggo transportasi lan nampilake ing ngendi wae.
Aplikasi Wide: maks. ukuran scan A4, bisa digunakake kanggo mindhai macem-macem ukuran dokumen.

Cathetan: Kita ndhukung merek Qomo kanggo demo nalika ing produksi massal kita nampa OEM / ODM


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

Diwenehake karo piranti lunak gratis Qcamera
Iku piranti lunak ngrekam gambar / anotasi / video. Kompatibel Windows 7/10, Mac
fitur:
1-Bar alat sing prasaja lan ringkes.
Nalika sampeyan mbukak piranti lunak, gampang dilakokno nganggo toolbar ing antarmuka kayata zoom in / freeze / timer.
2- anotasi wektu nyata
Anotasi apa wae sing dikarepake lan simpen kanggo dituduhake
3-layar pamisah
Gampang kanggo ngerteni apa bedane cilik ing siji perkara. Sampeyan bisa nyetel kontras ing tampilan dinamis lan statis.

uytiu (2)

treytr (1)

Kamera dokumen USB paling ekonomis
Luwih murah tinimbang kamera dokumen liyane, QPC20F1 Plus ngemot akeh fitur dadi kamera portabel sing gampang digunakake. Popular banget karo guru saka TK nganti SMA, kamera dokumen QPC20F1 minangka pilihan sing apik yen sampeyan duwe anggaran winates nanging isih pengin kamera sing berkualitas. pancing munggah gampang lan dianggo karo gaweyan tithik. Diregani kanthi bener lan kerjane apik, gampang dingerteni kenapa kamera iki minangka salah sawijining sing paling populer!

Keuntungan paling saka kamera dokumen
* entheng lan portabel
* Bisa digunakake minangka webcam lan kamera dokumen
Kompatibel karo umume platform rekaman lan konferensi video
Kamera dokumen iki minangka model plug-and-play. Ora mbutuhake driver tambahan kanggo nggarap alat rekaman utawa kanggo telpon konferensi. Iki uga kompatibel karo umume platform konferensi video lan rekaman kalebu Zoom, Skype, Good Meet...


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita