Qpen Wireless Multifungsi

Mung nganggo dongle USB sing dipasang ing PC/panel, bisa digunakake kanthi apik karo piranti lunak papan tulis.
Interaksi karo Aliran paling anyar! Piranti lunak Works Pro kanggo ngatur fungsine. Gunakake fungsi favorit kanthi siji-klik.
Berinteraksi karo PowerPoint kanggo nindakake fungsi liyane kayata remot kontrol, anotasi, kontrol mouse, ketik fungsi tombol, mode slide show lsp.


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

hg

Mung nganggo dongle USB sing dipasang ing PC/panel, bisa digunakake kanthi apik karo piranti lunak papan tulis.
Interaksi karo Aliran paling anyar! Piranti lunak Works Pro kanggo ngatur fungsine. Gunakake fungsi favorit kanthi siji-klik.
Berinteraksi karo PowerPoint kanggo nindakake fungsi liyane kayata remot kontrol, anotasi, kontrol mouse, ketik fungsi tombol, mode slide show lsp.


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita