QIT600F2 Nulis tablet interaktif

QIT600F2 Nulis tablet interaktif
QIT600 F2 minangka monitor interaktif layar lebar paling anyar lan paling anyar saka QOMO. Gunakake podium interaktif desktop sing anyar lan apik iki kanggo ngontrol ceramah utawa presentasi sampeyan tanpa noleh menyang pamirsa. Ing desktop, iki minangka tablet sing kuat kanthi tampilan gedhe, padhang, lan responsif banget.

Cathetan: Kita ndhukung merek Qomo kanggo demo nalika ing produksi massal bisa nampa OEM / ODM


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

Daya liyane ing pena sampeyan
Gawe anotasi babagan apa wae kanthi tulisan tangan simulasi ultra-cepet lan lancar. Cathetan, sketsa, lan gawe kaya ing notebook favorit.
Sampeyan bisa nulis nganggo pena kanthi macem-macem jinis garis lan klik pena dadi penghapus kanggo mbusak ide sing salah.
Tampilan pena kreatif Qomo bakal mbantu sampeyan nikmati pengalaman kerja langsung ing layar nganggo pena sensitif tekanan.

QIT600F2-Writing-interactive-tablet-11

hyutyiu (2)

Dirancang supaya gampang lan nyaman
Setel QIT600 F2 ing ngendi wae antarane 12 ° lan 130 ° - apa wae sing paling apik. Lan sampeyan ora perlu kuwatir babagan gangguan nalika sampeyan ngaso ing layar nalika nulis utawa nggambar.

Tetep nyambung karo pamirsa
Sambungake PC nggunakake input HDMI, lan output menyang proyektor utawa layar gedhe. Sampeyan bisa ngontrol kabeh sing dideleng para pamirsa saka piranti siji, tanpa kudu katon ing mburi utawa ndhelikake ing layar komputer.

hyutyiu (2)

qft (1)

Laminasi lengkap 21,5 inci (Ukuran layar efektif: 478,64(H) X 270,11(V)) Tampilan Pena IPS:
Kanthi teknologi full-laminated paling anyar lan dilengkapi panel kaca anti-silau, èfèktif nyuda raos dazzle lan meh ora nutup kerugian, nglindhungi mata nalika seneng nggambar.

Sudut pandang sing amba 178° lan tampilan warna 16.7M mbantu sampeyan ngecet kabeh rincian kanggo karya seni kanthi akurat.

qft (2)

qft (4)

Resolusi 1920*1080 visibilitas lan hirarki sing jelas lan warna sing nyata lan jelas nyedhiyakake jagad nyata sing katon

Kuat lan kompatibilitas
Loro-lorone windows lan sistem Android kompatibel
cocog PS, AI, AE etc. piranti lunak nggambar sampurna

qft (3)

Rincian kemasan tablet nulis pena digital
Cara packing standar: 2 pcs/karton
Bobot reged: 15,6 kg
Packing ukuran: 600*345*510mm


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita