Panel interaktif BundleBoard

Panel interaktif seri anyar Qomo: sistem Android 8.0 utawa sistem windows opsional.20 TCTerms tutul lan 10 TCTerms nulis. Ukuran kasedhiya ing 55″ / 65″/75″ /86″
Tampilan panel interaktif utamane digunakake ing institusi pelatihan, ruang rapat, museum lan organ keamanan umum.

Cathetan: Kita ndhukung merek Qomo kanggo demo nalika ing produksi massal kita nindakake OEM / ODM


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

Kabeh ing siji panel
Integrasiake komputer, TV, papan tulis, Soundbar, Proyektor lan fungsi piranti AD dadi siji

utiru (1)

utiru (2)

Layar 4K UHD
Layar LG anti-silau 4K UHD. Penampilan teknologi dhuwur. Kualitas gambar sing apik banget. Apa sing sampeyan deleng yaiku apa sing sampeyan entuk

Pangilon layar nirkabel
Panel kita mbantu sampeyan nuduhake ide ing layar saka telpon / notebook / komputer, mung sambungan nirkabel karo piranti lunak Eshare ing panel.

utiru (3)

utiru (4)

Multi-tutul interaktif kanthi efisiensi dhuwur
20 titik tutul. Ndhukung kabeh sumber nulis lan anotasi. Ngidini sawetara pangguna sesambungan bebarengan. Kanthi sentuhan sing lancar lan responsif, sapa wae bisa nyathet, nulis lan nggambar ing layar, nggawe ruang kelas dadi ruang kolaborasi sing bener.

Teka karo piranti lunak pendidikan gratis
Piranti lunak papan putih digital saka Flow dianggo! pro nggabungake keamanan tingkat perusahaan kanthi ewonan sumber daya pamulangan lan alat anotasi kanggo nambah cara tim sampeyan nyambung lan kolaborasi.

iuyoi (2)

iuyoi (3)

Aplikasi akeh
Panel datar interaktif Qomo nggawa efisiensi kanggo kelas lan tim supaya sampeyan bisa sesambungan kanthi gampang kapan wae. Kanthi desain pigura slim entheng, pilihan sistem Android utawa Windows, pribadi ditempelake lan antarmuka panganggo pribadi, iku solusi sampurna kanggo kolaborasi rapi ing sekolah lan ing kantor.

Panel interaktif Packing:
packing standar yaiku 1 pc / 1 karton
Bobot reged:
42,8Kg (55")
57 Kg (65")
75Kg (75")
99,5Kg (86")
Packing ukuran:
420x245x910mm (55")
1660x245x1045mm (65")
1880x280x1160mm (75")
2140x280x1340mm (86")
Yen sampeyan butuh peti kayu kanggo nglindhungi pengiriman LCL, butuh biaya tambahan.

iuyoi (1)


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita