Warta industri

  • Apa sampeyan wis ngerti manfaat saka pendidikan kawicaksanan?

    Pendidikan kawicaksanan wis kondhang ing taun-taun pungkasan. Wiwitane minangka tambahan kanggo pendidikan tradisional, nanging saiki wis dadi raksasa. Akeh kelas saiki ngenalake klik swara kelas cerdas, tablet interaktif cerdas, bilik video nirkabel lan peralatan teknologi liyane kanggo mbantu ...
    Waca liyane
  • Layar tutul kapasitif vs resistif

    Ana macem-macem teknologi tutul sing kasedhiya saiki, kanthi cara sing beda-beda, kayata nggunakake sinar inframerah, tekanan utawa malah gelombang swara. Nanging, ana rong teknologi layar demek sing ngluwihi kabeh liyane - tutul resistif lan tutul kapasitif. Ana keuntungan t...
    Waca liyane
  • Nyenengake Acara Sampeyan Kanthi Pemecah Es

    Yen sampeyan minangka manajer tim anyar utawa ngirim presentasi menyang kamar wong sing ora dikenal, miwiti pidato kanthi pemecah es. Ngenalake topik kuliah, rapat, utawa konferensi kanthi kegiatan pemanasan bakal nggawe swasana santai lan nambah perhatian. Iku uga cara sing apik kanggo ...
    Waca liyane
  • Wuku Digital Learning

    Pembelajaran digital digunakake ing saindhenging pandhuan iki kanggo ngrujuk marang sinau sing nggunakake piranti lan sumber digital, ora preduli ing ngendi wae. Piranti teknologi lan digital bisa mbantu bocah sinau kanthi cara sing cocog kanggo anak sampeyan. Piranti kasebut bisa mbantu ngganti cara konten ditampilake lan cara ...
    Waca liyane
  • Sistem pendidikan saiki ora dilengkapi kanggo mbangun karakter siswa

    "Tanggung jawab guru lan institusi kanggo nglatih siswa lan nyiapake dheweke kanggo melu ing pembangunan bangsa, sing kudu dadi salah sawijining tujuan utama pendhidhikan": Kehakiman Ramana Hakim paling senior saka Mahkamah Agung NV Ramana, sing jenenge yaiku, tanggal 24 Maret, dianjurake dening CJ...
    Waca liyane
  • Sinau adoh ora anyar maneh

    Survei UNICEF nemokake manawa 94% negara nindakake sawetara jinis sinau jarak jauh nalika COVID-19 nutup sekolah musim semi kepungkur, kalebu ing Amerika Serikat. Iki dudu sepisanan pendhidhikan diganggu ing AS - utawa sepisanan para pendidik nggunakake pembelajaran jarak jauh. Ing...
    Waca liyane
  • Kabijakan pengurangan dobel China minangka badai gedhe kanggo institusi pelatihan

    Dewan Negara China lan panitia pusat Partai wis bareng-bareng nerbitake seperangkat aturan sing ditujokake kanggo mbatesi sektor sing akeh banget sing wis berkembang amarga pendanaan gedhe saka investor global lan nambah belanja saka kulawarga sing berjuang kanggo mbantu anak-anake entuk posisi sing luwih apik ...
    Waca liyane
  • Carane mbantu siswa nyetel urip sekolah anyar

    Apa sampeyan mikir yen bisa nyiapake anak-anak kanggo wiwitan anyar? Apa wong-wong mau cukup umur kanggo nuntun banyu owah-owahan ing uripe? Kanca, dina iki aku arep ngandhani yen bisa. Anak sampeyan bisa mlaku menyang kahanan anyar kanthi emosional siap kanggo njupuk tantangan ...
    Waca liyane
  • Owah-owahan apa sing bakal kedadeyan nalika intelijen buatan mlebu sekolah?

    Kombinasi intelijen buatan lan pendhidhikan wis dadi ora bisa dihentikan lan nggawe kemungkinan tanpa wates. Owah-owahan cerdas apa sing sampeyan ngerti babagan iki? "Salah layar" tablet interaktif pinter lumebu ing kelas, ngganti piwulang buku tradisional; "Lensa siji ...
    Waca liyane
  • Kolaborasi ing panel layar tutul interaktif

    Panel layar tutul interaktif (ITSP) diwenehake lan cara sing ditindakake dening ITSP diwenehake. ITSP dikonfigurasi kanggo nindakake cara sing ngidini presenter utawa instruktur menehi anotasi, ngrekam, lan mulang saka input utawa piranti lunak apa wae ing panel. Kajaba iku, ITSP dikonfigurasi kanggo nglakokake ...
    Waca liyane
  • Panggunaan ARS ngedongkrak partisipasi

    Saiki, panggunaan teknologi terobosan ing program pendidikan nuduhake kemajuan sing signifikan ing pendidikan medis. Ana pangembangan sing signifikan ing pambiji formatif kanthi praktik macem-macem teknologi pendidikan. Kayata nggunakake sistem tanggapan audiens (ARS) ...
    Waca liyane
  • Apa interaksi kelas sing efektif?

    Ing makalah sudut pandang pendidikan, akeh sarjana sing nyatakake yen interaksi efektif antarane guru lan siswa ing pamulangan minangka salah sawijining kriteria penting kanggo ngevaluasi kualitas pamulangan kelas. Nanging carane nambah efektifitas interaksi kelas mbutuhake educato...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita