Papan putih interaktif QWB300-Z

Alat pendidikan sing prasaja, awet, kuat, lan terjangkau. Kabeh operasi Papan tutul bisa dileksanakake karo tutul driji utawa gerakan ing lumahing Papan lan loro hotkeys sisih nggawe operasi luwih gampang.
Lumahing papan dilengkapi inti ekstrusi sing dilapisi nano lan kanthi pigura sing luwih tipis kanggo nggunakake ukuran proyeksi sing gedhe.


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

Products__0011_11_10PointTouch-2

10 Titik Tutul
Kanggo kerja lan main minangka tim.

Products__0000_22_InfraredTouchScreen-1

Ir Touch Technology
Antarmuka tutul responsif lan awet.

Products__0008_14_HotKeys-2

Piranti Lunak Integrasi
Piranti lunak tanpa biaya lisensi.

Products__0008_14_HotKeys-2

Hotkeys
Trabasan gampang kanggo kacepetan interaksi.

uytut

Kanthi free pen tray pinter
Seri QWB300-Z dilengkapi tray pen QPT100 sing mentas dikembangake. Palet ergonomis, gampang diatur ing pucuk driji, bisa diprogram kanthi lengkap lan nampilake pilihan warna liyane.
Nampan pena cerdas kalebu 4 warna pena: Ireng, abang, ijo lan biru, siji penghapus lan siji penunjuk. Disambungake menyang papan tulis nganggo kabel khusus sing diwenehake dening Qomo.

Ayo karo piranti lunak pendidikan gratis-Flow! Kerjane pro
Piranti lunak gampang digunakake nalika sampeyan lagi nyiapake utawa menehi pelajaran kanggo macem-macem subjek. Wis akeh anyar
fitur lan sumber daya kanggo nggawe mulang sembarang subyek luwih gampang, luwih nyenengake lan luwih menehi pancingan kanggo siswa lan guru.

 

FlowWorks-pro

Highlights saka piranti lunak

hyutyiu (3)

Aliran! Piranti lunak Works pro duwe ewonan sumber pengajaran. Kangge, sampeyan bisa nambah sumber dhewe kaya gambar / audio / video ing softwared lan nyimpen minangka sumber pribadi.

Piranti sing sugih ing piranti lunak pendhidhikan lan sampeyan uga bisa ngatur toolbar. Piranti kasebut ngidini guru nambah pelajaran sing jelas kanggo mulang.

hyutyiu (3)

hyutyiu (4)

Piranti lunak dibangun ing browser
Flow!Works Pro nawakake browser web sing dibangun.
Objek ing situs web bisa dilebokake ing papan gambar kanggo panggunaan presentasi. Nalika nggoleki situs web, sampeyan bisa milih obyek sing dikarepake (gambar utawa teks) lan seret menyang papan gambar. Iki mbantu siswa ngerti babagan pelajaran kanthi gampang.

Gunakake minangka kamera dokumen
Flow!Works Pro ngidini sampeyan nyambungake kamera eksternal kanggo nuduhake gambar sing jelas lan menehi anotasi ing gambar langsung.

hyutyiu (1)

QWB300-Z interactive whiteboard (4)

Macem-macem ukuran kanggo sampeyan milih
Sampeyan bisa milih papan tulis interaktif ukuran 83"/93"/102" kanthi rasio aspek sing beda kanggo nyukupi panyuwunan lingkungan sampeyan.


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

    • Qomo QWB300-Z WHITEBOARD Rincian Cepet
    • Data Teknis papan tulis QWB300-Z
    • Flow!Works Pro V2.0 User Manual
    • Intelligent Pen Tray QPT100 User Manual
    • QOMO IR Whiteboard QWB300-Z User Manual
    • Brosur Papan Tulis Elektronik Interaktif QWB300-Z

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita