Prasaja Kuat
Teknologi Kolaborasi

sinau liyane bab kita

QOMO minangka merek AS lan produsen global teknologi presentasi pendidikan lan perusahaan. Saka doc cams kanggo layar tutul interaktif, kita mung partner sing nerangake karo lengkap-integrated (lan adaptable) lini produk sing gampang kanggo nggunakake lan gampang ing budget.Sawise nindakake iki kanggo saklawasé 20 taun, kita ngerti carane bisa karo kabeh wong saka CEO lan CTO kanggo administrator distrik lan guru kelas. QOMO ndadekke solusi sing paling gampang lan bisa dingerteni sing mbantu saben wong seneng apa sing paling apik.

Qomo(Fuzhou) Electronic Technology Co., Ltd.

Featured produk

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita