Babagan Kita

Sapa Kita?

QOMO minangka merek AS lan produsen global teknologi presentasi pendidikan lan perusahaan. Saka doc cams kanggo layar tutul interaktif, kita mung partner sing nerangake karo lengkap-integrated (lan adaptable) lini produk sing gampang kanggo nggunakake lan gampang ing budget.Sawise nindakake iki kanggo saklawasé 20 taun, kita ngerti carane bisa karo kabeh wong saka CEO lan CTO kanggo administrator distrik lan guru kelas. QOMO ndadekke solusi sing paling gampang lan bisa dingerteni sing mbantu saben wong seneng apa sing paling apik.

Visi Kita
Qomo duwe komitmen kanggo ningkatake kualitas pamulangan lan efisiensi kerja ing saindenging jagad. Kita bakal menehi sampeyan solusi sing paling gampang lan bisa dingerteni sing mbantu sampeyan seneng karo apa sing sampeyan lakoni.
Lan sambungake kabeh sumber pendidikan sing nyenengake karo peralatan elektronik cerdas Qomo.

Lingkungan Perusahaan

Kenapa Pilih Qomo?

about (2)

Tim R&D
Tim R&D kita kasusun karo teknisi sing duwe pengalaman luwih saka puluhan taun ing hardware lan piranti lunak. Saben musim kita bakal ngumpulake umpan balik pelanggan lan syarat pasar kanggo nganyarke produk kanggo nyukupi panjaluk pasar. Kita ngarahake ngembangake produk sing paling cerdas kanthi biaya ekonomi lan kualitas paling apik!

Nampa OEM/ODM Kanthi Anggaran Panjenengan
Minangka pabrikan, kita nampa OEM lan ODM sing bakal ketemu target lan pasar. Sampeyan mesthi bisa nggunakake hardware peralatan elektronik pinter kita kanggo nggabungake karo piranti lunak dhewe. Lan Qomo bakal menehi solusi sing paling apik kanggo kelas sing cerdas. Nggampangake siswa melu kelas tanpa isin.

about (1)

about (3)

layanan kita
Produk cerdas Qomo mbantu sampeyan mulang, komunikasi lan kolaborasi kanthi luwih gampang lan efektif tinimbang sing sampeyan bayangake. Nalika sampeyan arep milih Qomo minangka supplier, kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan lengkap nggunakake guide lan dhukungan.
Lan saben taun, kita bakal rawuh ing ISE/Infocomn. Sampeyan bisa mriksa produk kita kanthi gampang sanajan sampeyan ora ngunjungi pabrik kita.

Pameran

Corporate Environment (1)

Corporate Environment (1)

Corporate Environment (1)


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita