Kabar

  • Napa keypad siswa Qomo minangka solusi sing apik kanggo kelas

    Kanthi perkembangan teknologi informasi, sarana teknologi pendidikan anyar terus berkembang, lan mode pamulangan tansah owah saka siji kawruh sing menehi latihan sing berkualitas, lan saka piwulangan guru menyang interaksi pengajaran lan pembelajaran.Ruang kelas...
    Waca liyane
  • Qomo bakal rawuh ing Pameran Infocomm ing Las Vegas

    Here is the news to share with you that we are going to attend the Infocomm Fair this year in Las Vegas. Both No.: W2661. Welcome you to visit our booth. If you weren’t planning on attending but are interested, you are welcome to use our free exhibitor. Kindly contact odm@qomo.com for VIP code. ...
    Waca liyane
  • Sorotan piranti lunak pendidikan pro Qomo Flow Works

    Piranti lunak Qomo Flow works pro minangka piranti lunak pendidikan sing dikembangake dening Qomo.Iku fitur ewu sumber pendidikan.Piranti sing ramah guru kayata sorotan, Kamera, panguasa, timer lan rekaman layar nyedhiyakake paket lengkap kanggo instruktur supaya bisa melu pamirsa.Sampeyan bisa nggunakake kepinginan ...
    Waca liyane
  • Qomo, pemasok papan tulis elektronik

    Qomo, pemasok peralatan pendidikan cerdas wiwit taun 2002 kanthi kantor pusat ing AS lan kantor cabang ing China.Papan putih elektronik minangka produk utama ing Qomo China.Saiki kita wis nganyari papan tulis interaktif Qomo menyang papan tulis interaktif QWB300-Z kanthi pigura sing luwih tipis lan ...
    Waca liyane
  • Qomo nganyari model QRF999 kanggo disambungake karo 200 Keypads siswa

    Sistem respon interaktif minangka alat sing nggabungake hardware lan piranti lunak lan ngidini penutur bisa sesambungan karo pamirsa kanthi ngumpulake lan nganalisa tanggapan kanggo pitakonan.Qomo wis nggawe cara anyar kanggo mode kerja anyar kanthi model sistem respon pangenalan wicara QRF999 i...
    Waca liyane
  • Analis Industri Global Prediksi Pasar Scanner Dokumen Donya Tekan $7.2 Milyar ing taun 2026

    Pasar Scanner Dokumen Global Tekan $7.2 Milyar ing taun 2026 Ing tengah-tengah krisis COVID-19, pasar global kanggo Scanner Dokumen sing kira-kira $3.5 Milyar ing taun 2020, dijangkepi bakal tekan ukuran $7.2 Milyar ing taun 2026, tuwuh ing a CAGR 12.7% sajrone wektu analisis.Flatb...
    Waca liyane
  • Kabar Liburan Dina Buruh

    Here is a notice about the coming International Labor Day Holiday. We are going to have the holiday from 30th, April to 4th, May. If you have inquiry about the interactive panels, document camera, response system. Please feel free to contact whatsapp: 0086 18259280118 And email: odm@qomo.com &nb...
    Waca liyane
  • Apa kita nggunakake keypad siswa interaktif saiki?

    Papan tombol interaktif umume digunakake kanggo 4 nganti 6 pitakonan saben pelajaran ing wiwitan topik;kanggo netepake kawruh topik siswa awal, lan kanggo ngidini siswa input kanggo urutan topik;lan sajrone topik minangka penilaian formatif kanggo nganalisa lan menehi informasi sinau siswa lan ngukur ...
    Waca liyane
  • Tuku kamera dokumen pinter Qomo QPC80H2

    Jupuk gambar lan gawe pelajaran multimedia nganggo kamera dokumen Qomo QPC80H2.Nguripake obyek nyata dadi konten digital nganggo kamera dokumen Qomo QPC80H2.Iku cara sing apik kanggo nduduhake, njelajah lan ngerti - sanajan konsep kasebut abstrak utawa rumit.Iku nggawe l luwih narik kawigaten ...
    Waca liyane
  • Papan tombol voting interaktif elektronik

    Gampang kaya sampeyan maca sing bener - ora ana -2 utawa -3.Pemilih milih mung mbutuhake tombol siji kanggo ngirim swara.Voting karo clickers iku prasaja lan ora mbutuhake latihan - kaya tangan, swara, utawa cara cara voting kertas, nanging kanthi jumlah cepet lan rekaman permanen.Af...
    Waca liyane
  • Napa milih keypad Qomo Voting?

    Kita mbantu nggawe lan ngirim rapat sing luwih apik, biasane kanthi nambah keterlibatan pamirsa liwat interaktivitas sing direncanakake kanthi apik.Biasane kita miwiti kanthi nggarap sampeyan kanggo ngenali tujuan acara lan kepiye carane sukses bakal diukur.Saka ing kono kita bisa mbantu ngenali teknik sing cocog ...
    Waca liyane
  • Apa entuk manfaat saka kamera dokumen portabel ing kelas

    Visualizer interaktif wis dadi mupangat ing kelas nalika nerangake materi sinau kanggo siswa.Dilengkapi zoom dhuwur lan resolusi nganti 4K, visualisasi interaktif nyedhiyakake guru lan siswa cara anyar kanggo nampilake eksperimen utawa karya ing kelas.Paling imp...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita