Kabar

  • Panel interaktif Qomo paling migunani kanggo sampeyan.

    Panel interaktif Qomo Bundleboard wis diterbitake wiwit taun 2020 lan duwe pengalaman nggunakake sing apik kanggo para pelanggan. Adhedhasar Android 8.0, sampeyan bisa ndownload akeh aplikasi ing sistem kasebut. Keuntungan saka nduwe tampilan interaktif non-proprietary yaiku ora ana watesan kanggo situs web lan ...
    Waca liyane
  • QPC80H2 doc cam versi upgrade wis metu

    Kita yakin akeh pelanggan sing wis nggunakake kamera dokumen Qomo QPC80H2 kanthi pengalaman nggunakake sing apik. Ing November, 2021, kita uga nindakake sawetara upgrade kanggo model QPC80H2. Ing tangan siji, kita wis nganyarke zoom optik dadi zoom optik 10x tinimbang zoom optik 6x. Kajaba iku, kita uga ...
    Waca liyane
  • Booth endi sing luwih cocog kanggo guru nuduhake lan ngrekam kursus?

    Ing piwulang kelas, akeh guru ngutamakake sinau, pengalaman, komunikasi lan pitakon siswa. Iki mesthi, nuduhake peran penting tampilan ing piwulang kelas. Saiki, ayo menehi rekomendasi booth video piwulang tampilan sing kuat kanggo kabeh wong. Ayo tak...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan wis ngerti manfaat saka pendidikan kawicaksanan?

    Pendidikan kawicaksanan wis kondhang ing taun-taun pungkasan. Wiwitane minangka tambahan kanggo pendidikan tradisional, nanging saiki wis dadi raksasa. Akeh kelas saiki ngenalake klik swara kelas cerdas, tablet interaktif cerdas, bilik video nirkabel lan peralatan teknologi liyane kanggo mbantu ...
    Waca liyane
  • Layar tutul kapasitif vs resistif

    Ana macem-macem teknologi tutul sing kasedhiya saiki, kanthi cara sing beda-beda, kayata nggunakake sinar inframerah, tekanan utawa malah gelombang swara. Nanging, ana rong teknologi layar demek sing ngluwihi kabeh liyane - tutul resistif lan tutul kapasitif. Ana keuntungan t...
    Waca liyane
  • Webcam paling apik ing Qomo

    Webcam paling apik ing pasar bisa beda-beda ing rega, fitur, lan optimasi, mula ora kaget kenapa milih sing bener bisa dadi bingung. Yen sampeyan duwe tujuan tartamtu, kayata streaming langsung ing Twitch utawa YouTube, nelpon remot menyang kantor utawa malah mung nyekel ...
    Waca liyane
  • Pendidikan Qomo, kamera dokumen nirkabel QPC28

    Kompak, ramping lan kuat Kamera dokumen nirkabel QPC28 minangka kamera paling inovatif lan kompak sing wis tau digawe Qomo kanggo nguatake para pendidik lan siswa supaya bisa nuduhake, nemokake lan sinau! Dirancang kanggo kelas modern, nduweni output 8MP kanggo gambar, jarak tembak sing amba, mekanik...
    Waca liyane
  • Sistem Tanggapan Kelas Ngapikake Sinau lan Partisipasi

    Solusi respon kelas dirancang kanggo menehi guru data penilaian wektu nyata sing dibutuhake kanggo ngawasi lan nyetel instruksi kanggo entuk manfaat maksimal kanggo siswa. Takon pitakonan interaktif liwat PowerPoint lan njaluk siswa mangsuli liwat clickers kelas. ☑ Bisa karo kurikulum saiki sampeyan ...
    Waca liyane
  • Kamera dokumen Desktop Qomo QD3900H1 wis mandheg produksi

    Para pelanggan Qomo sing dihormati, kita teka kanggo ngandhani yen Qomo wis mandheg ngasilake kamera dokumen Desktop QD3900H1. Lan produk iki dijupuk dening QD3900H2 desktop document visualizer kang outlook bakal persis padha karo kamera document QD3900H1. Nanging uga duwe sawetara dhuwur ...
    Waca liyane
  • Apa webcam USB kanggo sampeyan apa saka ngarep

    Webcam paling apik minangka panacea sing sampurna kanggo sapa wae sing lara ndeleng pasuryane dhewe saben dina. Panggilan video dudu cara sing paling nyenengake kanggo sesambungan karo manungsa liyane, nanging sampeyan bisa uga wis nindakake akeh ing taun kepungkur utawa luwih! Opo yo...
    Waca liyane
  • Sistem Tanggap Siswa (SRS)

    Student Response System (SRS) ngidini instruktur kanggo menehi pitakonan lan ngumpulake respon siswa sajrone kuliah. Sistem respon siswa uga umum diarani clickers, sistem respon kelas, sistem respon pribadi, utawa sistem respon penonton. Ing Qomo, kesalahan ...
    Waca liyane
  • Festival kaping sanga Cina

    Festival Double Ninth, uga dikenal minangka Festival Chongyang, dianakake ing dina kaping sanga ing sasi rembulan. Iki uga dikenal minangka Festival Warga Senior. Ing taun 2021, Festival Kesembilan Ganda dianakake tanggal 14 Oktober 2021. Miturut cathetan saka buku misterius Yi Jing, jumlah ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita