QVote

Qvote minangka piranti lunak kanggo sistem nanggepi pamirsa
Iki minangka piranti lunak interaktif multi-fungsi sing nggabungake papan tulis karo fungsi voting. Ing kelas, saben siswa njupuk sistem respon remot lan nransfer jawaban liwat panrima kita, sampeyan bisa nindakake voting utawa tumindak interaktif liyane ing sembarang wektu. Iku alat asisten paling apik kanggo piwulang kelas.


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

Pambiji Wicara
Pangenalan otomatis lan analisis masalah dening Intelligent Speech Technology.

QVote (1)

QVote (4)

Setelan pitakonan
Kanthi milih sawetara setelan pitakonan, siswa bakal ngerti carane mangsuli pitakonan kanthi cetha.

Pilih siswa kanggo mangsuli
Fungsi milih mangsuli ndadekake kelas luwih lincah lan kuat. Ndhukung macem-macem jinis milih: dhaptar, nomer kursi klompok utawa pilihan jawaban.

QVote

QVote (3)

Analisis Laporan
Sawise siswa mangsuli, laporan bakal disimpen kanthi otomatis lan bisa dideleng sawayah-wayah. Iki nuduhake jawaban siswa saben pitakonan kanthi rinci, mula guru bakal ngerti kahanan saben siswa kanthi jelas kanthi ndeleng laporan kasebut.


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita