Kamera dokumen nirkabel QPC28

QPC28 minangka doc cam entheng, terjangkau, lan ultra-portabel kanthi kamera 8MP.
Fitur sambungan nirkabel kanggo njupuk gambar lan video, lan konsumsi energi sing sithik LED nyedhiyakake katerangan ing kahanan apa wae.
Kamera iki minangka keseimbangan sing sampurna ing antarane kualitas lan portabilitas, saengga cocog kanggo transportasi lan presentasi.
Cathetan: Kita ndhukung merek Qomo kanggo demo nalika ing produksi massal kita nampa OEM / ODM


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

Kamera dokumen portabel sing apik tenan kanthi kualitas gambar sing apik
Gampang digunakake, ora mbutuhake manual pemilik sing gedhe lan sampeyan bisa nyiyapake lan nemtokake ing sawetara menit. ing tembok utawa barang cilik ing lantai.

htreu (1)

OPC28 (1)

Kamera Sony HD 8MP, tingkat pigura maksimal 30fps

Multiple amba puteran ngidini proyeksi fisik karo tampilan multi-sudut

OPC28 (1)

OPC28 (1)

Tombol daya / tombol lampu ing Papan nggampangake kanggo operate

Visualizer sisih mburi port kunci anti-maling lan loro port USB

OPC28 (1)

OPC28 (1)

Lampu kompensasi cahya LED Arms 4 mbantu tampilan sing padhang nalika ana ing lingkungan sing peteng

Aksesoris panrima nirkabel mbantu nambah sinyal WiFi

OPC28 (1)

OPC28 (1)

Kamera dokumen entheng sing bisa dipindhah kanthi desain sing bisa dilipat, ndhukung sambungan nirkabel

Diwenehake karo piranti lunak gratis

Kamera dokumen nirkabel iki dilengkapi Qomocamera gratis kanthi fitur ing ngisor iki.
* Nampilake fungsi papan tulis sing bisa nggawe anotasi kanthi gampang.
* Iki minangka asisten kelas langsung
Sampeyan bisa entuk macem-macem cara mulang kanggo siaran langsung kanggo kelas aktif.
* Pengajaran kontras multi-layar
Ngidini sampeyan duwe tampilan dinamis mungsuh lan statis / Loro layar utawa papat kontras tampilan layar.

htreu (2)

pack

Rincian packing
Cara packing standar: 1 pc/karton
Bobot reged: 14kgs
Packing ukuran: 410*640*490mm/12 pcs


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

    • Data teknis QPC28
    • QPC28 kamera dokumen nirkabel rincian cepet
    • Manual pangguna kamera QOMO & pandhuan cepet
    • QPC28 Document Camera User Manual
    • Brosur Kamera Dokumen Nirkabel QPC28

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita