Warta perusahaan

  • Panel interaktif Qomo paling migunani kanggo sampeyan.

    Panel interaktif Qomo Bundleboard wis diterbitake wiwit taun 2020 lan duwe pengalaman nggunakake sing apik kanggo para pelanggan. Adhedhasar Android 8.0, sampeyan bisa ndownload akeh aplikasi ing sistem kasebut. Keuntungan saka nduwe tampilan interaktif non-proprietary yaiku ora ana watesan kanggo situs web lan ...
    Waca liyane
  • QPC80H2 doc cam versi upgrade wis metu

    Kita yakin akeh pelanggan sing wis nggunakake kamera dokumen Qomo QPC80H2 kanthi pengalaman nggunakake sing apik. Ing November, 2021, kita uga nindakake sawetara upgrade kanggo model QPC80H2. Ing tangan siji, kita wis nganyarke zoom optik dadi zoom optik 10x tinimbang zoom optik 6x. Kajaba iku, kita uga ...
    Waca liyane
  • Booth endi sing luwih cocog kanggo guru nuduhake lan ngrekam kursus?

    Ing piwulang kelas, akeh guru ngutamakake sinau, pengalaman, komunikasi lan pitakon siswa. Iki mesthi, nuduhake peran penting tampilan ing piwulang kelas. Saiki, ayo menehi rekomendasi booth video piwulang tampilan sing kuat kanggo kabeh wong. Ayo tak...
    Waca liyane
  • Webcam paling apik ing Qomo

    Webcam paling apik ing pasar bisa beda-beda ing rega, fitur, lan optimasi, mula ora kaget kenapa milih sing bener bisa dadi bingung. Yen sampeyan duwe tujuan tartamtu, kayata streaming langsung ing Twitch utawa YouTube, nelpon remot menyang kantor utawa malah mung nyekel ...
    Waca liyane
  • Kamera dokumen Desktop Qomo QD3900H1 wis mandheg produksi

    Para pelanggan Qomo sing dihormati, kita teka kanggo ngandhani yen Qomo wis mandheg ngasilake kamera dokumen Desktop QD3900H1. Lan produk iki dijupuk dening QD3900H2 desktop document visualizer kang outlook bakal persis padha karo kamera document QD3900H1. Nanging uga duwe sawetara dhuwur ...
    Waca liyane
  • Apa webcam USB kanggo sampeyan apa saka ngarep

    Webcam paling apik minangka panacea sing sampurna kanggo sapa wae sing lara ndeleng pasuryane dhewe saben dina. Panggilan video dudu cara sing paling nyenengake kanggo sesambungan karo manungsa liyane, nanging sampeyan bisa uga wis nindakake akeh ing taun kepungkur utawa luwih! Opo yo...
    Waca liyane
  • Sistem Tanggap Siswa (SRS)

    Student Response System (SRS) ngidini instruktur kanggo menehi pitakonan lan ngumpulake respon siswa sajrone kuliah. Sistem respon siswa uga umum diarani clickers, sistem respon kelas, sistem respon pribadi, utawa sistem respon penonton. Ing Qomo, kesalahan ...
    Waca liyane
  • Festival kaping sanga Cina

    Festival Double Ninth, uga dikenal minangka Festival Chongyang, dianakake ing dina kaping sanga ing sasi rembulan. Iki uga dikenal minangka Festival Warga Senior. Ing taun 2021, Festival Kesembilan Ganda dianakake tanggal 14 Oktober 2021. Miturut cathetan saka buku misterius Yi Jing, jumlah ...
    Waca liyane
  • Apa fitur keypad interaktif nirkabel Qomo

    Interaksi kelas nggunakake keypad nirkabel wis mbantu siswa luwih ngapresiasi lan ngerti disiplin perawatan kesehatan liyane ing setelan pendidikan interprofessional. Integrasi teknologi pendidikan kayata keypad nirkabel dianggep minangka unsur penting ing kesehatan sarjana ...
    Waca liyane
  • Liburan Nasional China

      Iki minangka warta prihatin kanggo Qomo China sisih Liburan Nasional. Kita bakal duwe Liburan Nasional China wiwit tanggal 1, Oktober nganti 7 Oktober, 2021. Kanggo pitakon utawa pitakon babagan layar tutul / kamera dokumen / webcam, hubungi email: odm@qomo.com, lan whatsapp: 0086 182...
    Waca liyane
  • Kamera dokumen Qomo QD3900H2 paling anyar diterbitake

    Kita ing kene kanggo ngandhani pelanggan manawa kamera dokumen Qomo QD3900H1 wis mandheg ngasilake. Lan ditindakake dening QD3900H2 Doc Cam. We nggawe kaputusan iki suket metu kamera document QD3900H1, amarga saka lack saka chip ing tembung global. Sanajan QD3900H2 duwe potongan fungsi, nanging ...
    Waca liyane
  • Napa keypad siswa Qomo QRF300C dadi populer?

    Sistem Tanggap Siswa wis mlebu kelas K12 lan kanca-kanca liyane. Keypad siswa QRF300C Qomo nyedhiyakake akses kanggo kelas pinter sekolah. Ayo ndeleng kenapa dadi populer ing antarane piwulang lan voting. Kanthi Sistem Tanggapan Siswa Qomo QRF300C sampeyan bisa; Melu kabeh...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita