Sistem Tanggap Pemirsa QRF999

QRF999 Speech transmisi mahasiswa remot
Mesin jawaban QRF999 minangka mesin umpan balik interaktif sing kuat lan ngirit biaya ing pasar. Iku ngilangi watesan saka umpan balik tradisional, mobilizes antusiasme peserta, lan digunakake digunakake ing K12 pendidikan, kelas pindho guru, lan kabeh jinis
Institusi latihan kanggo piwulang kelas, rapat kelompok lan acara liyane sing mbutuhake respon pas wektune.


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

QRF999750003

Remote mahasiswa
Layar LCD 128*64 piksel, Teknologi mobil, Teknologi DSP pengurangan kebisingan, wektu nanggepi 200ms. Ndhukung transmisi swara, dibangun ing baterei lithium 1500mAh

Host + Slot Ngisi daya
30 remot siswa bisa ngisi daya bebarengan. Dibangun ing antena dual-frekuensi, indikator njaba, pangisi daya cepet. Nalika sistem respon ora nggunakake, sampeyan bisa sijine menyang slot daya tanpa mundhut.

gfdh (2)

gfdh (3)

Kompatibel karo platform Windows lan piranti lunak utama 
Nyedhiyani piranti lunak interaktif gratis
QVote minangka piranti lunak interaktif sing cocog karo sistem respon QRF999. Nduwe kompatibilitas sing kuat, operasi antarmuka sing prasaja lan fungsi sing akeh banget. lunak QVote ngarahke ing
fungsi manajemen siswa, interaksi kelas, penilaian kelas, ekspor laporan.

 

Sorotan kaya ing ngisor iki

qrf99 (1)

Pengajaran liwat kegiatan sing nyenengake. Bisa ditransfer saka remot siswa menyang pengontrol game

qrf99 (2)

Interaksi kelas kanthi pirang-pirang pitakonan lan deteksi online wektu nyata

Multiple pribadi ing menu alus Qvote.

qrf99 (3)

Tes Inggris lisan kanthi transmisi wektu nyata lan pengurangan gangguan sing cerdas

qrf99 (4)

Pangenalan wicara lan sinkronisasi rekaman sing ndhukung konversi teks kanthi tliti dhuwur

qrf99 (5)

Transmisi nyata-wektu lan stabil
Mulihake efek situs

qrf99 (6)

Umpan balik laporan wektu nyata kanggo nggayuh piwulang individu

qrf99 (7)

Pasangan NFC sing gampang tanpa sambungan rumit tradisional

qrf99 (8)

Pangenalan identitas cerdas, gampang digunakake


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

    • Data teknis QRF999
    • QRF999-clickers swara rincian cepet
    • QRF999 Interactive Response System User Manual
    • manual pangguna QVote
    • QRF999 Transmisi swara Clikcers Brochure

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita