Sistem Tanggap QRF997 kanthi Pangenalan wicara

Sistem respon interaktif
Sistem respon wicara QRF997 minangka produk cerdas sing adhedhasar fungsi interaksi lan respon kelas. Iki nyedhiyakake lingkungan kelas sing luwih nyata lan visual. Ing komunikasi antarane guru lan siswa, sistem respon kita bakal nyampur pendapat. Inisiatif lan eksplorasi siswa bakal disimulasi kanthi lengkap.
1 set sistem respon QRF997 kalebu 1 panrima + 15 remot siswa + 1 slot Ngisi daya

Cathetan: Kita ndhukung merek Qomo kanggo demo nalika ing produksi massal kita nampa OEM / ODM


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

treytr (1)

Remote mahasiswa
Desain sing apik banget, materi PC sing ramah lingkungan, alus lan kompak.
Desain antarmuka kartun, lucu lan atraktif
7 tombol, prasaja lan efisien
128*64 dot matrix LCD.
3 jenis tombol Fungsi:

Tombol T/F.

Tombol wicara --- Iku bakal gampang ndeteksi tembung utawa ukara.

Tombol pilihan "AD" kanggo polling utawa kuis kelas.

slot pangisian daya

Cilik nanging kuat, gampang digawa. Remot mahasiswa bisa diisi kanthi cepet saka slot cilik.
Ngidini 15 remot siswa bisa diisi bebarengan lan bisa diisi kanthi lengkap sawise 6-8 jam ngisi daya.

gfdh (2)

gfdh (3)

ARS panrima
Iki minangka panrima sing bisa digunakake minangka adaptor jaringan nirkabel. Dadi sanajan ora ana wifi utawa internet uga kasedhiya.
Cukup sambungake menyang PC utawa laptop, sampeyan bisa miwiti kuis lan entuk jawaban langsung saka kelas utawa rapat.

Nyedhiyani piranti lunak interaktif gratis
QVote minangka piranti lunak interaktif sing dipasangake karo sistem respon QRF997. Nduwe kompatibilitas sing kuat, operasi antarmuka sing prasaja lan fungsi sing akeh banget. lunak QVote ngarahke ing
fungsi manajemen siswa, interaksi kelas, penilaian kelas, ekspor laporan. lsp.

treytr (3)

UNL (1)

Ana akeh alat praktis ing piranti lunak QVote. Kayata wektu count mudhun / muter telpon / paket abang / tirai etc. Padha bakal nggawe kelas lucu.

UNL (3)

Multi-testing jinis karo pilihan tunggal, multi-pilihan, T/F speech testing, batch pilihan tunggal.
Multi-interaksi jawaban normal, jawaban acak, wangsulan cepet lan pilih jawaban

UNL (4)

Pangenalan wicara cerdas. Bakal langsung ngenali tembung utawa ukara, sing ngidini Qomo remotes dadi spesialis tes Inggris

UNL (2)

Analisis data sing efisien lan laporan cepet bisa diekspor sanalika siswa mangsuli.


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

    • Rincian cepet sistem respon pamirsa Qomo QRF997
    • Data teknis QRF997
    • QRF997 User Manual (15 slot pengisian daya)
    • manual pangguna QVote
    • QRF997 Wicara Regonion Clickers Brosur

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita