Flow! Works pro

Flow!Works versi anyar QOMO nduweni akeh fitur lan sumber daya anyar kanggo nggawe pamulangan luwih gampang, nyenengake, lan luwih nyenengake kanggo siswa lan guru. Gawe pelajaran sing tetep kanggo siswa kabeh umur lan kabeh jinis sinau kanthi ngidini siswa ndeleng, ngrungokake, lan ndemek kabeh bebarengan.


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

Ngandhut telung bagean ing antarmuka utama
Antarmuka menu kanggo mbukak file, nyimpen lan nyithak file. Ngimpor Powerpoint kanthi gampang kanggo nggawe presentasi sesambungan karo piranti lunak, lsp.
Antarmuka toolbar kanggo macem-macem alat nggunakake. Sampeyan bisa ngganti warna pena kanggo menehi anotasi ing rencana pelajaran. Pilih alat kanggo mindhah anotasi lan gunakake penghapus kanggo mbusak. Pindhah toolbar kanthi gampang menyang pinggir antarmuka horisontal utawa vertikal. Sampeyan bisa mindhah toolbar ing pinggir ndhuwur supaya bocah-bocah nakal ora bisa nggayuh.
Manajemen slide kanggo presentasi PPT. Uripake PPT sampeyan. Nambah utawa nyuda kaca kanthi kepenak.

tr

Flow!Works pro1 (2)

Alat pena
Gawe pilihan adhedhasar macem-macem alat pena. Pilih saka macem-macem gambar kanggo pena pribadi kanthi alat pen tekstur; Gunakake pena highlighter utawa pena laser kanggo nelpon manungsa waé menyang rincian.

Sorotan Flow! Piranti lunak pro
Sorotan piranti lunak kaya ing ngisor iki

work (1)

Aliran! Piranti lunak Works pro duwe ewonan sumber pengajaran. Kangge, sampeyan bisa nambah sumber dhewe kaya gambar / audio / video ing piranti lunak lan nyimpen minangka sumber pribadi.

Piranti sing sugih ing piranti lunak pendhidhikan lan sampeyan uga bisa ngatur toolbar. Piranti kasebut ngidini guru nambah pelajaran sing jelas kanggo mulang.

work (2)

hyutyiu (4)

Piranti lunak dibangun ing browser
Flow!Works Pro nawakake browser web sing dibangun.
Objek ing situs web bisa dilebokake ing papan gambar kanggo panggunaan presentasi. Sajrone nggoleki situs web, sampeyan
bisa milih obyek sing dipengini (gambar utawa teks) lan seret menyang Papan gambar. Iki mbantu siswa ngerti babagan pelajaran kanthi gampang.

Gunakake minangka kamera dokumen
Flow!Works Pro ngidini sampeyan nyambungake kamera eksternal kanggo nuduhake gambar sing jelas lan menehi anotasi ing gambar langsung.

hyutyiu (1)


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita