Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
kehutu

Apa sampeyan butuh dhukungan?
Mangga aran gratis kanggo hubungi kita
yen sampeyan butuh apa-apa

address

Lantai 12, Gedung 3, Pusat Inovasi dan Pengembangan Industri Fuzhou Internet of Things No.136, Jalan Kuiqi, Distrik Mawei, Fuzhou, China

phone

0086 15280023723(telpon)

008618259280118(Whatsapp)

time

Senin-Jumat: 9am nganti 5pm

Setu, Minggu: Tutup

.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita