Sistem Tanggapan Pemirsa Qomo digawe ing China

Sistem Tanggap Pemirsa

QRF300C minangka sistem respon pamirsa sing prasaja lan hemat biaya kanggo setelan kelas, rapat klompok, utawa ing ngendi wae sing dijaluk umpan balik cepet. Ngatur lan nggambarake data sing dikumpulake kanthi gampang kanthi ngimpor lan ngekspor file Excel lan ngowahi informasi menyang slide Powerpoint kanthi tombol.

Keuntungan kanggo sistem respon pamirsa Qomo langsung. Kanthi pitakonan siji, sistem respon pamirsa ngandhani yen pamireng lagi berjuang karo topik utawa ngerti, lan ngidini sampeyan ngowahi ceramah kanthi cepet. Ora ana maneh lungguhan ngarep-arep survey teka sawise acara - sistem respon pamirsa ngijini sampeyan survey peserta langsung.

 


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

Fitur Utama
  • Sistem Respons Pemirsa adhedhasar RF 32 Keypads Siswa RF / Panrima USB
  • 1 Piranti Lunak Instruktur Remote / QClick Kompatibel karo Kabeh Format Kuis

QRF300C QRF Keypads Siswa
Dilengkapi mode partisipasi individu uga klompok, remot mbantu sampeyan nganakake kuis lan tes sing tepat wektu uga nampilake asil kanthi cepet. Aktivitas bisa gampang dikontrol nggunakake remot instruktur RF sing uga bisa digunakake minangka penunjuk laser. Nerangake karo indikator LED kanggo status daya lan konfirmasi respon. Sampeyan bisa milih saka macem-macem kegiatan kayata Gaya Bebas, Kuis Normal, Ujian Standar, Peer, Kuis Rush, Vote/Inquiry, Kuis Ad-lib, Angkat Tangan, lan Roll Call.

QRF300C Audience Response (1)

QRF300C Audience Response (2)

Piranti lunak ARS paling apik -Qclick Software (Terpadu karo PPT)
Kanthi piranti lunak QClick, sampeyan bisa nyiyapake kelas, nggawe ujian, ngrancang cithakan, ngatur komunikasi, lan ngasilake laporan. Uga ndhukung fitur Microsoft PowerPoint standar kalebu transisi geser, animasi adat, multimedia, audio, etc. Piranti pangguna-loropaken ngijini sampeyan kanggo ngowahi pitakonan, nindakake kuis lan ngatur game uga ngimpor dhaptar kelas saka Excel lan generate laporan Excel-kompatibel. Mode Gaya Bebas ngidini sampeyan mbukak kuis nganggo metode tes sing disenengi.

panrima RF nirkabel
Panrima RF nirkabel portabel ukuran jempol bisa nyambung menyang komputer liwat USB. Kompatibel karo kabeh Windows 7/8/10. Teknologi: 2.4GHz radio Frekuensi komunikasi rong arah kanthi nyegah gangguan otomatis.
Ndhukung nganti 500 wong ing siji wektu

QRF300C Audience Response (3)

jhkj

QRF300C sistem respon pamirsa standar packing
Sampeyan bakal entuk tas tangan gratis ing urutan produksi massal.
Tas tangan iki nggampangake nggawa set sistem respon menyang ngendi wae sampeyan pengin nindakake presentasi.
Standar packing: 1 set/karton
Packing ukuran: 450*350*230mm
Bobot reged: 4.3kgs


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

    • Data teknis QRF300C
    • QRF300C-sistem respon pamirsa rincian cepet
    • Manual pangguna QClick V7.4
    • QRF300C Qclick Pamirsa respon sistem manual pangguna
    • QRF300C QClick Response System Brosur

     

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita