QIT600F3 layar tutul kapasitif

QIT600 F3 minangka monitor interaktif layar lebar paling anyar lan paling gedhe saka QOMO sing minangka versi upgrade kanggo tablet nulis interaktif QIT600F2.

Tampilan digital iki minangka piranti tampilan interaktif layar lebar definisi dhuwur anyar sing nggabungake fungsi layar LCD lan tablet digital. Kompatibel banget karo sistem Windows, Android lan Mac, lan bisa cocog karo piranti lunak lukisan mainstream. Seni lan kepraktisan digunakake akeh ing desain busana, ilustrasi lukisan, desain animasi, pangolahan gambar, piwulang jaringan lan lapangan liyane.

Gunakake podium interaktif desktop sing anyar lan apik iki kanggo ngontrol ceramah utawa presentasi sampeyan tanpa noleh menyang pamirsa. Ing desktop, iki minangka tablet sing kuat kanthi tampilan gedhe, padhang, lan responsif banget.

Cathetan: Kita ndhukung merek Qomo kanggo demo nalika ing produksi massal bisa nampa OEM / ODM


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

tampilan FHD
Ukuran Layar: 476.64(H) x 268.11(V)
IPS LCD Capacitive Display.1920*1080 resolusi dhuwur, visibilitas cetha lan hirarki.
Tampilan padhang gedhe, proteksi mripat kanthi tampilan lengkap 178 °, cukup cetha ing sudut apa wae, ngidini sampeyan luwih akeh produktivitas

QIT600F3

QIT600F3

Pangenalan akurat
5080 LPI resolusi maca khusus, tulisan tangan lancar lan garis alus
Realisme sing luwih dhuwur lan warna sing luwih cerah, rincian sing cerah lan jelas nggawa prestasi seni kanthi nyata

Pena pasif sing sensitif
PresenStation nggunakake sentuhan kapasitif paling anyar uga teknologi nulis pena elektromagnetik (EM) super presisi.
Ora ana baterei, ora perlu ngisi daya, awak entheng lan materi sing ramah lingkungan.

QIT600F3

QIT600F3

Anotasi ing papan
8192 tingkat sensitivitas tekanan pena, kanggo ndeteksi kekuatan nulis kanthi akurat
Gambar garis samar utawa abot, kaya sing sampeyan tindakake ing kertas nyata.
Ora preduli driji utawa pulpen, tulis ing apa wae sing ditampilake ing layar. Gambar utawa anotasi ing dokumen, kaca web, video, presentasi, lan liya-liyane.
Sampeyan uga bisa nggedhekake utawa nyilikake mung nganggo figure sampeyan

Operasi kaya sing dikarepake
10 TCTerms tutul, Tombol trabasan ing Papan ngarep, kanggo operate fungsi asring digunakake trep

QIT600F3

QIT600F3

Pamer kaping pindho
PresenStation kalebu 2 output HDMI kanggo proyeksi simultan menyang 2 tampilan, ngoptimalake visibilitas lan menehi daya kanggo nampilake ing papan sing luwih gedhe.

Multiple sudut pandang
Desain rod tarik sing unik, ngadeg sing bisa diatur supaya bisa ndeleng lan nggambar lan ngeculake tangan sampeyan

QIT600F3

QIT600F3

Kompatibilitas universal
Ndhukung sebagian besar piranti lunak grafis kayata PS, AI… Windlows 10/8/7, mac, chrome lan liya-liyane


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

    • QIT600F3 manual pangguna layar tutul kapasitif
    • Brosur layar tutul Ccapacitive QIT600F3
    • Spesifikasi QIT600F3

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita