QD3900H1 Flated bed Kamera Dokumen

QD3900H1 minangka kamera dokumen cerdas lan pusat media kabeh dadi siji. Nampilake obyek lan dokumen kanthi kajelasan sing ora bisa dipercaya. Resolusi HD 1080p kanthi zoom optik 12x lan zoom digital 10x.
Optimasi teks lan cahya mburi nggawe dokumen lan buku luwih gampang diwaca saka kadohan.Memori internal sing dibangun ngidini sampeyan njupuk foto lan video sajrone presentasi sing bisa diputer maneh sawayah-wayah.

Cathetan: Kita ndhukung merek Qomo kanggo demo nalika ing produksi massal kita nampa OEM / ODM


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

Annotate ing panggonan

CenterCam QD3900H1 nduweni kemampuan anotasi sing dibangun, ngidini pangguna kanthi gampang menehi tandha dokumen sing digambarake kanthi digital ing papan kasebut. Nampilake gambar sing nggumunake ing wektu nyata kanthi zoom optik lan digital sing luar biasa kanggo njupuk rincian penting.

gdfhfgj (1)

gdfhfgj (2)

Diwenehake karo piranti lunak gratis Qcamera
Iku piranti lunak ngrekam gambar / anotasi / video. Kompatibel Windows 7/10, Mac
fitur:
1-Bar alat sing prasaja lan ringkes.
Nalika sampeyan mbukak piranti lunak, gampang dilakokno nganggo toolbar ing antarmuka kayata zoom in / freeze / timer.
2- anotasi wektu nyata
Anotasi apa wae sing dikarepake lan simpen kanggo dituduhake
3-layar pamisah
Gampang kanggo ngerteni apa bedane cilik ing siji perkara. Sampeyan bisa nyetel kontras ing tampilan dinamis lan statis.

Aplikasi Visualizer
Pendidikan/Perpustakaan/konferensi/
operasi eksperimen
Kamera dokumen QD3900H1 minangka salah sawijining kamera dokumen paling laris ing Qomo. Sampeyan bisa nuduhake gambar sing digedhekake luwih saka 12x zoom optik.

fdsgdf (1)

3900h1 (1)

Hotkeys praktis ing Papan. Ngoperasikake mung siji tombol, contone beku / plack bali / menu…

Antarmuka sing akeh banget ing sisih mburi
Audio-in/out, HDMI in/out, proyektor, komputer in/out

3900h1 (2)

3900h1 (3)

Antarmuka sisih sugih kanggo kertu SD / proyektor / mouse / RGB IN / Audio ing / RS232

Antarmuka sisih sing bisa diselehake remot kontrol tanpa mundhut

3900h1 (4)

3900h1 (5)

Loro tangan karo lampu tambahan cerdas LED sing dibangun mbantu lapangan tampilan sing luwih jelas ing lingkungan sing peteng.

Zoom optik, tampilan HD kanthi zoom 12xoptik lan zoom digital 10x

3900h1 (6)

3900h1 (7)

Mikropon sing dibangun ing nggawe sampeyan video sing urip kanthi rekaman swara

Kamera dokumen flatbed QD3900H1 bisa digunakake minangka konverter universal. Bisa disambungake menyang macem-macem piranti kalebu komputer, proyektor, laptop lan konten proyeksi switching wektu nyata.

3900h1 (8)

内视全图

Paket kamera dokumen
Cara packing standar: 1 pc/karton
Bobot net: 5KG
Bobot reged: 7 kg
Packing ukuran: 640*230*535mm


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita