QPT200 Smart Pen Tray

A 'omah' kanggo Qpen. Kanthi tombol panas tombol 'simpen', tombol 'screenshot', tombol 'keyboard', tombol 'paging', lsp.
Ngisi daya kanggo Qpen nirkabel. Ditempelake penunjuk lan penghapus kanggo guru / pamicara.
Interaksi karo Aliran piranti lunak paling anyar! Works Pro supaya gampang ngunci layar, ngetik mode desktop, ngakses keyboard layar lan nyimpen file lsp.
Mung kabel USB, nggawe tray pen dadi gampang sambungan karo PC utawa panel.


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

trutyi

A 'omah' kanggo Qpen. Kanthi tombol panas tombol 'simpen', tombol 'screenshot', tombol 'keyboard', tombol 'paging', lsp.
Ngisi daya kanggo Qpen nirkabel. Ditempelake penunjuk lan penghapus kanggo guru / pamicara.
Interaksi karo Aliran piranti lunak paling anyar! Works Pro kanggo nggampangake pangguna ngunci layar, ngetik mode desktop, ngakses keyboard layar lan nyimpen file lsp.
Mung kabel USB, nggawe tray pen dadi gampang sambungan karo PC utawa panel.


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita