Kamera Dokumen Desktop Qomo QD3900H2

Kamera dokumen Qomo QD3900H2 nduweni kemampuan zoom 10x lan sensor gambar profesional kanggo menehi warna sing cetha ing resolusi dhuwur, Full HD 1080p kanthi 30 frame per detik. Ndhukung input / output HDMI, QD3900H2 kompatibel karo akeh peralatan audio / video definisi dhuwur. Banjur memori internal nyimpen nganti 512MB gambar lan expandable karo USB flash drive / kertu SD. Rekaman audio/video siji-tutul ngrekam presentasi tanpa perlu PC. Desain lampu mburi sing dibangun entuk syarat tampilan multi-gambar. Desain lampu sisih luwes dual nyegah pantulan. Tune otomatis tombol siji nyedhiyakake kualitas gambar sing sampurna saben wektu. Mode proyektor unik kanggo nyambungake proyektor LCD utawa DLP kanggo nyuda gangguan sing disebabake dening macem-macem jinis teknologi proyektor sing ngasilake kualitas gambar sing paling apik.


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

3900h1 (6)

Kamera dokumen desktop QOMO QD3900H2 ndhukung resolusi 1080p lengkap ing 30 fps. Zoom 10x ngidini pangguna fokus ing aspek sing paling penting ing presentasi. QD3900H2 nduweni fitur sensor pencitraan kualitas Qomo sing nduweni fitur pengurangan gangguan lan produksi warna sing cerah HD.

Kamera dokumen pusat media iki uga nduweni panggung backlit A4, pas karo buku teks utawa dokumen kertas, panyimpenan gambar internal 512MB lan piranti lunak Image/Video Capture. Sampeyan uga bisa nambah memori kanthi nggunakake USB thumb drive utawa kertu SD.

gdfhfgj (1)

3900h1 (1)

Kamera dokumen Desktop QD3900H2 nduweni macem-macem tombol kontrol ing dhasar kamera. Iki nggawe gampang diakses tanpa ngganggu presentasi sampeyan.

Salah sawijining fitur paling gedhe saka kamera Dokumen Desktop QD3900H2 yaiku kemampuane bisa digunakake tanpa komputer. Nampilake output VGA lan HDMI, bisa output langsung menyang proyektor utawa layar

3900h1 (2)

3900h1 (5)

Qomo dual LED sidelamp nyegah glare utawa refleksi. Fleksibel sampeyan bisa nyetel apa sing dikarepake sudut.

Tombol sugih ing remot mbantu remot kontrol gampang. Ing antarmuka sisih sing bisa nyelehake remot kontrol tanpa mundhut

3900h1 (4)


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita