QPC80H2 Gooseneck document visualizer

Kamera dokumen portabel iki minangka keluwesan paling dhuwur. Kanthi gooseneck sing bisa ditekuk, bakal nuduhake obyek ing sembarang sudut lan malah adaptasi karo mikroskop.
Kanthi memori internal, sampeyan bisa nyimpen foto lan video sing dijupuk tanpa kudu nggawa komputer. Kamera definisi dhuwur iki malah bisa digunakake kaping pindho minangka switcher / scaler!

Cathetan: Kita ndhukung merek Qomo kanggo demo nalika ing produksi massal kita nampa OEM / ODM


Detail Produk

Tag produk

Sumber Daya Migunani

Video

Pilihan panyambungan sugih
Visualizer kamera dokumen gooseneck QPC80H2 minangka kamera dokumen kelas sing paling lengkap. Sambungan VGA lan HDMI ngidini sampeyan ngrekam video utawa gambar. Sambungan nawakake keluwesan paling gedhe. Kanthi akeh pilihan panyambungan, Qomo bisa nggabungake kanthi gampang karo teknologi kelas liyane.

fh

80CH (1)

Tombol sing gampang lan cerdas lan slot USB ing mburi; Ing sisih kiwa ana USB-A kanggo USB thumb drive lan slot USB-B kanggo sambungan PC

Gooseneck lengen watara 445 mm karo gooseneck rotatable free ing sudhut beda

QPC80H2 document camera gooseneck arm

80CH (5)

Port HDMI in/out akeh ing sisih mburi

Sisih VGA lan extension support sikil mburi ing mburi

80CH (6)

Mcrophone

Ing sirah ana mikropon. Mangkono sampeyan ora mung bisa ngrekam gambar nanging uga swara ing rekaman video

Kamera 5MP kanthi 6xoptical zoom lan 10xdigital zoom. Lampu tambahan cerdas LED sing dibangun ing, cahya kabeh arah, kanggo nggawe lapangan tampilan sing luwih jelas.

80CH (8)

配图二

Nggawe barang cilik luwih gedhe tinimbang urip
Kamera portabel iki dibangun kanggo observasi. Deleng obyek saka sembarang sudut ing wektu nyata utawa nalika sampeyan lagi adoh kanthi ngrekam video definisi dhuwur, lan nggawa zoom optik 6x sing kuat menyang level sabanjure kanthi dipasangake karo mikroskop.

Document camera shooting size

Shooting ukuran A3
Kanthi area mindhai maksimal A3, sampeyan bisa mindhai meh kabeh sing dibutuhake ing kelas.

Diwenehake karo piranti lunak gratis Qcamera
Iku piranti lunak ngrekam gambar / anotasi / video. Kompatibel Windows 7/10.Mac
Fitur piranti lunak:
Bar alat sing prasaja lan ringkes.
Nalika sampeyan mbukak piranti lunak, gampang dilakokno nganggo toolbar ing antarmuka kayata zoom in / freeze / timer.
Anotasi wektu nyata

QPC80H2 Gooseneck document visualizer (1)_副本

80CH (3)

Gampang kanggo nggawe layar pamisah kanggo comparison tampilan dinamis lan statis sing nindakake bantuan gedhe kanggo piwulang. Siswa bisa ndeleng kanthi jelas apa bedane tampilan kasebut.

Fungsi anotasi nggawe sampeyan gampang menehi anotasi apa wae sing pengin dituduhake ing layar. Lan nggawe kelas luwih interaktif.

80CH (4)


  • Sabanjure:
  • Sadurunge:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita